Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/fitness.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Виртуалният лекар - предизвикателства и възможности пред изкуствения интелект

Фрамар Диагностик е първият виртуален лекар, създаден от български медици, който е пуснат безплатно в интернет и е с напълно свободен достъп. Изкуственият интелект поставя много въпроси, но и възможности, особено в областта на здравето. Проектът Фрамар Диагностик предвижда възможността за развитие и надграждане, което ще го превърне в една от първите умни апликации, които да улеснят труда на специалистите и да бъдат насочени усилия към превенцията на редица заболявания.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Д-р Виолина Тодева е лекар-дерматолог, с над 12 години професионален стаж. Д-р Тодева е сред първите лекари даващи безплатна онлайн консултация, един от най-активните български лекари онлайн и консултант на framar.bg. Тя е ръководител на екипа, работил повече от 8 години над проекта Фрамар Диагностик, първият в България виртуален лекар, който може да постави възможна диагноза, базирана на оплакванията на потребителя.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Previous
Next

TOP