Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/fitness.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

БКОК: Добра практика

Очаквайте скоро!

ПРЕДСТАВЯНЕ

Ласка Ненова

Представяме ви един човек, който ще допринесе с невероятния си хъс и новаторски идеи към събитието като представи своя опит в областта. Тя ще вдъхнови аудиторията с ценни съвети и доказано работещи инструменти на дигиталния маркетинг.

Ласка Ненова - основател на WOW Gym - първия клуб за функционално трениране в Пловдив. Залата е открита през 2010 и до момента е една от посещаваните в града на тепетата.  С времето Ласка натрупва сериозен практически опит в сферата на дигиталния маркетинг, като продължава да развива своя WOW brand.

WOW дамата е експерт в областта на дигиталния маркетинг и рекламата, предприемач, обучител, вдъхновител и какво ли още не. С богат опит в сферата на търговията и маркетинга, мениджър на  кампанията NowWeMOVE. Тя е една шеметна личност, която си струва да се чуе.

Това, което мотивира Ласка да участва в събитието  е  нейното искреното желание да помогне на останалите хора: „Вярвам, че с опита който съм натрупала през годините и аз ще мога да допринеса за развитието на всички, които искат да се движат напред и нагоре

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Previous
Next

TOP