Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/fitness.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Локално SEO – Успешни стратегии за привличане на клиенти във фитнес клуба

Истината е, че техниките за привличане на клиенти чрез локалната оптимизация на бизнеса Ви работят и то много добре. Искате ли да ви откриват лесно? Искате ли да бъдете сред първите предложения, когато някой търси спортна или фитнес зала, вие да сте сред предложенията?  Заповядайте на моята тема „Локално SEO – Успешни стратегии за привличане на клиенти във фитнес клуба“ и ще научите, моите най-добри практики и съвети.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Любомир Атанасов – Управител “Интернет Медиа Груп ООД”

Любомир е роден в град Пловдив. Основното му образование преминава в сферата на икономиката. Завършва Национална търговска гимназия със специалност „Икономика и управление финанси на търговията“, Бакалавър в КИА „Туризъм“, Магистър: АУ: Икономически факултет „Управление на бизнес администрация“.

В продължение на 8 години той се развива в сферата на търговията и дигиталния маркетинг. Натрупаните знания и решителност за развитие го карат да стане част от Интернет Медиа Груп ООД.

Опитът му до момента е натрупан в много различни области като Уеб дизайн, SEO оптимизация, търговска  дейност, стратегически маркетинг и реклама, преподавателска дейност. През годините той участва в много фирмени обучения, следвайки ментори и участвайки в открити уоршоп срещи с цел обогатяване и изграждане на повече познания в сферата на бизнеса. Съчетавайки познанията си по изграждане на уеб дизайн, SEO оптимизация, планиране и изпълнение на сайтове заедно с уменията си в търговията той успешно участва в мнозина вътрешно фирмени и външни проекти довели до високи резултати и развитие.

Участвал е в създаване и развиване на брандове на IMG: Спортни студиа “КАМАТО“, Dream Agency – Агенция за провеждане на BTL рекламни кампании и организиране на събития, Дигитална агенция “SEOMAX“, Обучителни компании: Training Center IJ (бизнес обучения и коучинг) и IMG IT Академия Пловдив, където води курсове по Дигитален маркетин и SEO, Създаване на сайтове чрез WordPress.

По покана на Британското Посолство в София представляваше Training Center IJ пред водещите бизнес обучителни фирми в Европа.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Previous
Next

TOP