Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/fitness.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Influencer Marketing. Какво представлява маркетингът на влиянието?

ПРЕДСТАВЯНЕ

Мартин Гергов – професионален блогър

Мартин Гергов е роден в гр. Хасково и след като завършва средното си образование в гр. Ивайловград, е приет и започва да учи във ВВОВУ „Васил Левски”, гр. Велико Търново. Не след дълго, обаче „спортната вълна” , която се сформира в него още като ученик в гимназията, го отвежда в гр. София, където през 1999г. бива приет в Националния отбор на България по силов трибой, а малко след това е приет и като студент в Национална Спортна Академия „Васил Левски”.

През 2001 година вече е 4-тен шампион на България и Държавен рекордьор по силов трибой, както и 4-ти в Света по мъртва тяга с постижението си от 265 кг в кат. до 75 кг. И след това състезание, започва да работи като фитнес инструктор в гр. София, като вече е със стаж на 16 години. Още от самото начало, Мартин няма никакви познания от маркетинг, нито пък знае, как да влезе в интернет. Но знае, че трябва да направи нещо за да може хората много по лесно да научат за неговата спортна кариера, както и да си спести да обяснява на всеки, кой е и какъв шампион е. Така той решава да си направи и първия блог през 2002 година, започвайки от 0-та.

„Спортната злоба” родена от състезанията и треньорите му – Митко Илиев от НСА, Олимпийският шампион по вдигане на тежести – Андон Николов, Иван Абаджиев, както и дисциплината от военното училище изиграват значителна роля и в това ново негово начинание... Голяма роля изиграва и един от неговите, както той го нарича „психотерапевт” – Мюмюн Али, който по това време се занимава с маркетинг в модните среди.

След години, Мартин Гергов, вече е и управител на фитнес в гр. Ловеч, занимава се и с неговия маркетинг и го пръска по шевовете, като се налага да се закупят още уреди, а дори се обмисля и отварянето на още едно помещение, защото пространството се оказва доста малко.

Едно от най-добрите места за които е работил обаче е Международната верига „World Class Health Academy”, когато биват за 1-година и нещо в България. Там той се ползва с голямо уважение от маркетинг отдела на официалното представителство, като фитнес и спа центърът става един от най-посещаваните такива в Столицата, благодарение на маркетинга, който включва голяма доза и онлайн маркетинг.

Благодарение на тогавашните си онлайн познания, които той определя за твърде слаби(в сравение с днешните му), успява да направи и фитнес риалити, което се ражда съвсем на шега и започва да мутира „На война с мазнините без повиквателна” , което се класира на най-големия фестивал за трейлъри в Лос Анджелис. А след това благодарение на онлайн пространството го намират редица компании и телевизии(канен е провежда част от риалитито във VIP Big Brother 2017, Dansing Stars, Нищо лично и др.), както и други лица, които пожелават да им организира същото риалити. През октомври 2015-та година е отличен с награда по случай риалитито в конкурса за социално отговорни проекти „Звездите на Метро”, която му е връчена от Олимпийската шампионка Румяна Нейкова.

Благодарени на блога си, Мартин Гергов, който години след това вече има и блогърско име Mr. 3Hours, което пък си има своя история... бива канен за работа в общи проекти на здравна тематика, като по такива е работил и с маркетинг отдели на големи компании - Актавис България, Maxcom, Яйца и Птица „Зора”... привличал е в свои проекти и рекламодатели от „високите етажи”, като собственик на рубрика във в. Труд и още, и още. Имал е и редица кампании с болници, общини и още, и още... благодарение на опита си, който той споделя в интернет пространството. Работил е и продължава да работи с редица чужди компании, които го намират благодарение на дигиталния маркетинг.

Мартин Гергов е черпил от опита в дигиталния маркетинг, както чрез своите безброй експерименти, така и от редица утвърдени професионалисти.

Има сертфикат от Google-Дигитален гараж за онлайн маркетинг, както и е дипломиран курсист на FIFA - The FIFA Diploma in Football Medicine. Занимава се активно с блогърство, като пише уникални статии и ревюта, прави видео материали, поддържа блогове. Работата му включва и овладяване на програмите – Wondershare Filmora, Green Screen Studio, Adobe Photoshop, FileZilla, WordPress и др.

В заключение Мартин споделя, че може да си много добър, но за да научат хората за теб им е необходима информация. По Света има много таланти, но малко хора знаят за тях, защото не са информирани. Днес информацията най-лесно може да бъде намерена посредством интернет, който пък е една безкрайна „вселена”  и за да я овладееш, за да заемеш челни позиции като личност и/или бизнес не само първоначално, а завинаги, се нуждаеш и от екип дигитални специалисти с професионален опит.

Информацията е също като здравето – безценна!

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Previous
Next

TOP