Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/fitness.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

European Fitness Badge - тест за оценка на фитнес ниво

European Fitness Badge е тест за оценка на фитнес ниво, който дава индивидуална информация за физическа издържливост, сила, гъвкавост, координация, баланс, стойка. Резултатите на трениращият са групирани в три категории /basic, advanced, approved levels/. Тестът e разработен и прилаган успешно от DTB, Немската гимнастическа федерация.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Мая Личева е мениджър събития в екипа на BG Бъди активен, чиято основна цел е да популяризира активния начин на живот сред българските граждани.

Работи като кондиционен треньор в WOW GYM който е още една платформа даваща реална възможност да си активен, да се промениш, да бъдеш по-здрав, по- функционален в ежедневие.

Мая Личева е сертифицирана по системата European Fitness Badge във Франкфурт и ще представи възможностите, които предоставя въвеждането на системата за оценка във здравните и фитнес центрове.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Previous
Next

TOP