Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/fitness.digital4plovdiv.com/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

ZMOT. Концепцията на фитнес маркетинг на Google

Необходими са 20 год. за да се създаде репутацията и 5 мин. за да се разруши. Вие ще се отнасяте към нещата по друг начин ако помислите за това. Уорън Бъфет

Digital PR е съвременно направление в PR, насочено към реализирането на обща PR –стратегия в онлайн средата. Различното от стандартните медии е, че в дигиталната сфера се осъществява пряка, оперативна и двустранна обмяна на информацията с целевата аудитория. Такава комуникация с е невъзможна в печатните издания и трудно постижима в радиото и телевизията.

В темата ще обърнем внимание на следните ключови моменти:

Защо е важно да се формира общественото мнение?

Как да стимулираме гостите да пишат отзиви?

Как да конвертираме негативните отзиви в допълнителна лоялност и да работим на качеството?

Как да управляваме репутацията в социалните мрежи?

Какви инструменти да използваме за да управляваме онлайн репутацията си?

Как да подобрим рейтинга си в ОТА?

ПРЕДСТАВЯНЕ

Йордан Ангелов e професионален психолог, бизнес-треньор и коуч. Образование висше техническо и психологическо. Професионален опит над 15 год.  Специализира  в тренинги за ръководители (ключови навици на управление, ситуационен мениджмънт, управленческа гъвкавост, тайм мениджмънт), за персонала (ефективни преговори, продажби, лична ефективност, работа в екип) и за HR специалисти (подбор, адаптация, атестация, обучение и мотивация на персонала).

Помага в решаването на различни задачи в областта обучение и развитие на търговския и управленски персонал на компаниитe.

Натрупания в течение на много години опит и в съчетание със съвремените методики за управление и бизнес-комуникации, са послужили като база за разработката на различни тренингови програми, насочени към създаване на практически навици за взаимодействие в различни ситуации при работа с клиентите.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Previous
Next

TOP